
Jak z małych kawałków mięsa zrobić duży tak, że nawet specjalista nie pozna
Niedopuszczalne praktyki przemysłu mięsnego, czyli jak oszukać klientów
Ciekawe czy wiesz:
– jak podwoić masę kurczaków lub szynki albo
– z małych kawałków zrobić duży kawał mięsa.
Ciekawe czy wiesz jak podwoić masę kurczaków lub szynki albo z małych kawałków zrobić duży kawał mięsa.
Zapewne nie.
Ale okazuje się to wcale nic trudnego.
A tymczasem wystarczy małe kawałki mięsa obtoczyć w specjalnym proszku i następnie zawinąć w spożywczą folię, żeby wkrótce mieć piękny zwarty kawał mięsa.
Nawet po ugotowaniu nie da się tego oszustwa rozpoznać.
Chcesz powiększyć masę kurcząt czy szynki?
Też nic trudnego wystarczy ostrzykać wodą i specjalnymi substancjami aby podwoić ich masę.
Zobacz też jak robione są parówki i hamburgery (uprzedzam, że sceny są bardzo drastyczne) >>>
Bądź na bieżąco >>> zdrowie.hotto.pl>>> , czyli ZNANE i POPULARNE W INTERNECIE Domowe Sposoby na Zdrowie i Urodę – każdego dnia nowe i trendujące informacje – dlatego na facebook(u) koniecznie >>>
POLUB STRONĘ ZDROWIE.HOTTO
A teraz zobacz ten film na własne oczy jak łatwo można zostać oszukanym.
Możesz to zmienić.
Na początek chociaż czytaj etykiety

Jak z małych kawałków mięsa zrobić duży tak, że nawet specjalista nie pozna!!!
Niedopuszczalne praktyki przemysłu mięsnego, czyli jak oszukać klientów
http://zdrowie.hotto.pl/niedopuszczalne-praktyki-przemyslu-miesnego-oto-jak-latwo-oszukac-klientow/…
Ciekawe czy wiesz jak podwoić masę kurczaków lub szynki albo z małych kawałków zrobić duży kawał mięsa.
źródło: youtube.com/watch?v=AOBQyLlDUg8