... ...

Niedopuszczalne praktyki przemysłu mięsnego. Jak oszukują klientów – cz.2

    Jak schudnąć 10-15 kg bez odchudzania „...mogę podsumować moje odchudzanie. Minęły 3 miesiące. I mam SUPER REZULTAT ! W sumie w ciągu 3 miesięcy (i tydzień) schudłam… ponad 15 kg (a dokładniej SCHUDŁAM AŻ 15,2 kg!). Jak dla mnie to rewelacja!....>>>"
Udostępnij innym ...

Niedopuszczalne praktyki przemysłu mięsnego. Jak oszukują klientów – cz.2
Proszę Cię, oceń ten wpis. Kliknij w gwiazdkę

Ciekawe czy wiesz jak podwoić masę kurczaków, żeby wyglądały na duże i tłuste. Albo jak z małych kawałków zrobić duży i piękny  kawał mięsa (zobacz cz. 1 oszukiwania klientów). Zapewne nie ale okazuje się to wcale nic trudnego. Wystarczy małe kawałki mięsa obtoczyć w specjalnym proszku i następnie zawinąć w spożywczą folię, żeby wkrótce mieć piękny zwarty kawał mięsa albo jak w przypadku kurczaków napompować je a potem zapakować i ometkować. Po obejrzeniu filmu zmienisz zdanie na temat żywności.




zdrowie.hotto.pl-Niedopuszczalne praktyki przemysłu mięsnego, czyli jak oszukać klientów-CZ-2

loading...

Niedopuszczalne praktyki przemysłu mięsnego, czyli jak oszukać klientów, cz.2

Nawet po ugotowaniu nie da się tego oszustwa rozpoznać. Chcesz powiększyć masę kurcząt czy szynki? Też nic trudnego wystarczy ostrzykać wodą i specjalnymi substancjami aby podwoić ich masę. A jak to robią ? zobacz na filmie poniżej.  Zobacz też jak robione są parówki i hamburgery (uprzedzam, że sceny są bardzo drastyczne) >>> Jeśli nie masz dość zajrzyj tutaj >>> i przekonaj się jak „ulepszane” są owoce morza.




A teraz zobacz ten film na własne oczy jak łatwo można zostać oszukanym. Możesz to zmienić. Na początek chociaż czytaj etykiety

Jeśli podoba Ci się ten blog polub go.
Sprawdź też inne wpisy a blog, jeśli Ci się podoba polub i udostępnij innym

loading…


Zobacz też inne artykuły z www.zdrowie.hotto.pl, polub bloga i udostępnij. Z góry dziękuję.
loading...

Zapisz


Udostępnij innym ...

Comments

comments

Tags:

stat4u
error: Content is protected !!
Polub bloga i kliknij